Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня молоді, Всеукраїнського Олімпійського Дня та Дня Конституції України в Олександрівському районі було проведено ряд спортивно-масових заходів

25 червня 2016 року в с. Новостепанівка Олександрівського району до Дня молоді, Всеукраїнського Олімпійського Дня та Дня Конституції України були проведені змагання з футболу серед ветеранів спорту.

У змаганнях прийняли участь 2 команди. У цікавій та запеклій боротьбі 2-ге місце посіла команда «Колос» (смт. Олександрівка), переможцем змагань стала команда «Алекс» (смт. Олександрівка).

Також, 25 червня в смт. Олександрівка були проведені фінальні змагання з волейболу, в яких прийняли участь 2 команди. У запеклій боротьбі  2-ге місце посіла команда «Райське» (с. Високопілля), переможцем змагань стала команда «Алекс» смт. Олександрівка.

Цього ж дня відбулись фінальні змагання з міні-футболу, присвячені Дню Молоді. Серед юнаків 2005-2006 р.н. в змаганнях взяли участь команди ДЮСШ «Колосок» та Новостепанівського НВК. Переможцем стала команда «Колосок» ДЮСШ.

Серед юнаків 2000-2001 р.н. в фінальних змаганнях зустрілись команди «Алекс» смт.Олександрівка та команда Новостепанівського НВК. Переможцем стала команда «Алекс» смт. Олександрівка, на другому місці команда Новостепанівського НВК.

До того ж, 26 червня команда Олександрівського району («Хлібороб» с. Новоолександрівка) прийняла участь в спортивному святі, присвяченому Дню молоді, в с. Близнюки Харківської області.

В цікавій та запеклій боротьбі наша команда посіла ІІІ місце в змаганнях з футболу та ІІІ місце в змаганнях з пляжного волейболу (Мельничак Андрій та Бербенко Андрій).

 
03.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах