Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся перший в Донецькій області регіональний турнір на звання «Самої фізично підготовленої людини регіону»

26 червня 2016 року у Краматорську на міському стадіоні за центром позашкільної роботи пройшов перший в Донецькій області регіональний турнір на звання «Самої фізично підготовленої людини регіону».

Організатором заходу виступила федерація функціонального багатоборства України в м. Краматорськ за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради та центру «Спорт для всіх».

У турнірі взяло участь 19 осіб (15 чоловіків і 4 дівчини) з 6-ти міст області: Краматорськ, Слов'янськ, Дружківка, Добропілля, Покровськ, Красногорівка.

Чемпіонат складався з 3-х етапів. У першому потрібно було виконати комплекс з 5 вправ за якомога короткий проміжок часу, ліміт 10 хвилин. Всі спортсмени показали високий рівень і впорались менше ніж за 5 хвилин. Другий комплекс так само повинні були виконувати всі спортсмени, але один з найбільш вікових учасників знявся зі змагань, не витримавши навантаження. У комплексі потрібно було виконати якомога більше кіл з 3-х вправ за 4 хвилини. Третій - фінальний комплекс виконували 2 найсильніших чоловіки і 2 найсильніших дівчини. Потрібно було зробити якомога більше кіл з 2-х вправ за 2 хвилини. В результаті було визначено самих фізично підготовлених чоловіка і жінку Донеччини, які тепер зможуть представляти Донецьку область на Всеукраїнських змаганнях в категорії «профі».

Партнерами змагань стали: завод автогенного обладнання ДОНМЕТ, спортивні клуби «Мускул» і «Малібу», Краматорська Вірменська громада, Федерація футболу Північного Донбасу, страхова компанія «PZU». Інформаційні партнери турніру - обласне ТБ «До тебе», радіо ХітФМ, рекламне агенство «SV Дизайн» та «Апельсин», газета «Технополіс», «Восточный проект».

За підсумками змагань самими фізично підготовленими людьми Донецької області стали Максим Стрілецький і Олена Бабкіна (обидва з м. Слов'янськ).

Переможці були нагороджені кубками та медалями від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також грошовим призом від Краматорської Вірменської громади. Призери змагань були нагороджені кубками та медалями від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Всім спортсменам вручили грамоти за участь в турнірі від страхової компанії «PZU».

 
03.07.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах