Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Конституції України відбувся велопробіг за маршрутом Дружківка – Костянтинівка

28 червня за маршрутом Дружківка – Костянтинівка відбувся обласний масовий спортивний захід «ВелоУкраїна», присвячений Дню Конституції України.

До участі в ньому долучилися активні мешканці міста, які вважають велосипед зручним та екологічним видом транспорту. На старт вийшли як поодинокі любителі рухової активності, так і цілі родини, усього – близько 100 велосипедистів.

Колона з учасниками велопробігу розпочала свій рух від ПК «Етюд» м. Дружківки. За годину велосипедисти доїхали до Костянтинівки, де до них долучилися місцеві любителі активного проведення дозвілля. Усі разом вони рушили вулицями міста.

Почесним гостем на спортивному заході був в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, який зазначив, що дух єдності, який панує на таких заходах, підтримує людину, додає бадьорості, доброго настрою й допомагає відпочити від щоденної праці.

Після масового велопробігу всі бажаючі взяли участь у велогонці на дистанції 5 кілометрів. За її результатами перше місце посів Михайло Чернишов, другим став Микита Герасименко, а третім – Дмитро Плешанов.

Також у велопробігу брав участь Сергій Коновалов, інвалід - любитель туризму. Він їхав разом зі всіма на особистому спеціально обладнаному велосипеді.

Спортивна програма заходу передбачала різноманітні конкурси для всіх бажаючих та польову кухню.

Завершенням перегонів стало нагородження переможців у всіх вікових категоріях. Організатори змагань, якими виступили Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», нагородили спортсменів грамотами та медалями. 

 
29.06.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах