Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов чемпіонат Донецької області з армспорту (північна зона)

25 червня в Краматорську в парку «Ювілейний» відбувся чемпіонат Донецької області з армспорту серед міст та районів північної зони.

Усього в змаганнях взяло участь 20 осіб – спортсмени Краматорська, Бахмута, Слов’янська, представники заводу «Енергомашспецсталь» (ЕМСС), Збройних сил України та поліції.

Армрестлери боролися за звання кращих і на правій, і на лівій руці.

Серед жінок перше місце посіла Римма Соколенко (Бахмут), друге – Марія Третяк (Краматорськ).

Серед чоловіків у категорії до 70 кг і на правій, і на лівій руці кращим був Олександр Лазарєв (Краматорськ), другим – Матвій Гринько (Бахмут), третім – Микита Котенко (Краматорськ).

У категорії до 90 кг на правій руці місця з першого по третє зайняли відповідно: Євген Школяр (Краматорськ), Дмитро Мелащенко (завод ЕМСС), Богдан Зуяков (Краматорськ). На лівій руці «золото» отримав Богдан Зуяков (Краматорськ), «срібло» – Євген Школяр (Краматорськ), «бронзу» – Дмитро Мелащенко (завод ЕМСС).

У категорії понад 90 кг і на правій, і на лівій руці першим став Станіслав Скляренко (Слов’янськ), друге місце посів Володимир Казанцев (Бахмут), третє – Андрій Мазуркевич (Бахмут). Ця ж трійка в цій же черговості отримала нагороди і в абсолютній першості чемпіонату області на правій руці.

У командній першості місця розподілилися так: 1 – Краматорськ, 2 – Бахмут, 3 – Слов’янськ.

 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 

 
26.06.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах