Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сім’я гирьовиків Донецької області поповнилася ще одним майстром спорту України

На Донеччині гирьовий спорт має багаторічні традиції. Протягом десятків років завдяки цілеспрямованій та наполегливій праці тренерів було виховано багатьох майстрів спорту з гирьового спорту, майстрів спорту міжнародного класу та заслужених майстрів спорту. До речі, перший майстер спорту міжнародного класу в Україні – Олександр Севост’янов – був родом із Донецького краю. Славні традиції підтримуються й наразі.

Спортсмени Донеччини беруть активну участь в усіх всеукраїнських змаганнях, борються за місця в національній збірній команді. Щороку ми маємо декілька путівок на престижні міжнародні змагання. Наприклад, на минулому чемпіонаті Європи, який проходив у місті Гдиня (Польща), честь країни захищало 3 спортсмени з нашого регіону.

Одним із потужніших осередків гирьового спорту в Донецькій області вже традиційно є Волноваська школа гирьового спорту, у якій працює ціла бригада тренерів-спеціалістів: Олег Кривцов, Сергій Четверіков, Олексій Шабельник, Євген Нескреба.

І зараз до гирьових здобутків Волновахи додається ще один. Наказом Міністерства молоді та спорту України № 2091 від 26.05.2016 почесне звання «Майстер спорту України з гирьового спорту» присвоєно вихованцю Волноваської ДЮСШ Сергію Єрмоленку (тренер – Олег Кривцов).

Сергій у свої 17 років вже має високі спортивні здобутки: у цьому році на чемпіонаті України серед юніорів (м. Київ) виборов золоту та срібну медалі, увійшов до складу юніорської національної збірної України та на чемпіонаті Європи серед юніорів (м. Гдиня, Польща) став срібним призером.

Від імені управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, Донецького обласного осередку ВГО «Союз гирьового спорту України» та всієї спортивної громадськості регіону бажаємо спортсмену, його тренеру і всім гирьовикам Донеччини подальших перемог та досягнень на всеукраїнській та міжнародній аренах.

 
23.06.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах