Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківському житлово-комунальному коледжі ДонНАБА провели захід до Олімпійського дня

15 червня на базі Дружківського житлово-комунального коледжу Донбаської національної академії будівництва і архітектури відбувся спортивний захід, присвячений Всеукраїнському Олімпійському дню в Донецькій області.

Його провели викладачі фізичного виховання Любов Мішина, Тетяна Орлова, О.Шаповалов.

У спортивному святі, до програми якого увійшли показові виступи та масовий пробіг, взяли участь студенти II і III курсів.

На початку заходу студентів привітали заступник директора з виховної роботи Костянтин Бєлашенко і завідуючий денним відділенням коледжу Олена Сергієнко.

Яскравими і емоційними стали показові виступи студентів – спортсменів коледжу. Юнаки і дівчата продемонстрували свої вміння при виконанні стрибків на скакалці, у вправах з гантелями, з гирями, спеціальних вправах з баскетбольним і футбольним м’ячами та вправах з художньої гімнастики. Особливо видовищним став масовий пробіг на 1000 м, у якому взяли участь усі бажаючі студенти і викладачі коледжу. Учасники пробігу стартували на Соборній площі Дружківки, а закінчили дистанцію на подвір’ї коледжу.

Студенти-юнаки на цій дистанції змагалися на час. Переможцем став Сергій Либа (студент групи Б-32) з результатом 2.52. Друге місце посів Артем Аніскін (студент групи Б-22) – 2.58, третє – Ярослав Стародуб (студент групи Б-32) – 3.10.

Аплодисментами зустріли студентів Євгена Лелеку (гр. Б-31) і Дмитра Топчий (гр. Б-32 ), які з прапором коледжу фінішували четвертими.

 

 
19.06.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах