Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято «Олімпіонік» відбулося в Нікольському (Володарському) районі

16 червня в Нікольському (Володарському) районі на території стадіону «Колос» пройшло спортивно-оздоровче свято «Олімпіонік».

Його учасниками стали дві команди дітей пришкільних таборів: гімназії «Софія» і Володарської ЗОШ № 1.

Перед початком змагань хлопці і дівчата познайомилися з історією виникнення Олімпійських ігор, винесли Олімпійський прапор, запалили факел, який передавали з рук в руки, а також виголошували урочисту клятву майбутніх «олімпіоніків».

До складу кожної команди входило по шість дітей, які мали свої вітання (назва команд, девіз, емблема). «Непосиди» (гімназія «Софія») і «Веселка» (Володарська ЗОШ № 1) змагалися в 5-ти естафетах, серед яких були: спортивна ходьба, стрибки в довжину зі списом, «закинь мішечок в обруч», «намалюй Олімпійську емблему» і перетягування канату.

Учасники з великим інтересом і азартом змагалися в силі, спритності, витривалості, кмітливості та швидкості.

До спортивно-розважальної програми входила і участь уболівальників – вони проявили спортивну вправність і швидкість дій, показали свої знання під час проведення вікторини.

За підсумками змагань «Непосиди» посіли перше місце, другими стали представники команди «Веселка». Дітям були вручені солодкі призи від районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
18.06.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах