Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі підвели підсумки спартакіади серед пришкільних таборів першої зміни

З 31 травня по 15 червня в Маріуполі традиційно проводилися змагання спартакіади пришкільних таборів першої зміни.

До програми заходу входили рухливі ігри та міні-футбол. Участь у них брали учні 1-4-х класів 62 пришкільних таборів, усього – 620 дітей.

На першому етапі змагань визначалися кращі в першості пришкільного табору. Другий етап – першість районів – проходив на спортивних базах ЗОШ № 54, 61, 64, 65 і стадіоні «Олімп». 2 червня відбулися районні змагання з рухливих ігор «Мисливці і качки», а 8 червня – з міні-футболу.

15 червня на спортивній базі ЗОШ № 65 пройшов фінал міського етапу першої зміни, на який були запрошені переможці районних змагань. З рухливих ігор за перемогу боролися команди ЗОШ № 21, 23, 48, 66, з міні-футболу – ЗОШ № 4, 40, НВК № 27 та Гімназії № 2.

У поєдинку за перше місце з міні-футболу за результатами серії пенальті перемогу здобула команда ЗОШ № 4, яка обіграла представників УВК № 27. Третє місце тут посіли діти із ЗОШ № 40.

У фіналі з рухливих ігор команди ЗОШ № 21 і 66 змагалися на рівних, у додатковий час результат матчу не змінився, і рішенням суддівської бригади перше місце було присуджено обом колективам. На третьому місці тут опинилися команда ЗОШ № 23.

Переможцям і призерам були вручені дипломи управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

 
16.06.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах