Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина приймає Малі Олімпійські ігри

По всій території України та в шахтарському регіоні зокрема проходять Малі олімпійські ігри на базі оздоровчих таборів. За ініціативи Донецького обласного відділення НОК України днями дано старт і в горлівському таборі «Світанок». Щозміни тут влаштовують відкриття Малих олімпійських ігор. Діти виконують ролі давньогрецьких богів з запаленням Олімпійського вогню та підняттям олімпійського прапору.

На відкритті заходу було на що подивитись: усі 5 команд мали свою атрибутику та слоган. Загалом за зміну в таборі оздоровляються 115 дітлахів – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених родин. Путівки для них є безкоштовними.

Зарядка у таборі – обов’язковий елемент. Хлопці найбільше полюбляють віджиматися та бігати, а дівчата віддають перевагу танцям. Мали олімпійські ігри у своїй програмі мають велике розмаїття видів спорту: футбол, волейбол, баскетбол, піонербол, бадмінтон, а також різноманітні спортивні конкурси та естафети.

Національний олімпійський комітет України передбачив подарунки для всіх учасників Малих олімпійських ігор. Це – література на спортивну тематику, сувенірна продукція з логотипом НОК України та спортивний інвентар.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України

 

 
12.07.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах