Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Льодовий сезон ДЮСШ ХК «Донбас» закритий

Дитячо-юнацька спортивна школа хокейного клубу «Донбас» підвела риску під льодовим сезоном 2015/16, зазначивши його закінчення дводенним яскравим фестивалем дитячого хокею і фігурного катання на домашній для себе Льодовій арені «Альтаїр» у Дружківці.

21-22 травня на льоду Дружківської арени побували всі вихованці донецького клубу, загальне число яких на даний момент перевищує 1100 дітей. Усі вони змогли показати свої вміння та навички, набуті протягом року: юні хокеїсти взяли участь у шести хокейних матчах, а фігуристи змогли проявити себе в одиночних, парних і масових хореографічних номерах.

У вільний від виступів час усі юні спортсмени та їхні батьки мали можливість спробувати свої сили в настільному хокеї, прикрасити себе за допомогою фейс-арту, сфотографуватися у фотозоні з Маскотом на ім’я Контік.

Після закінчення спортивної частини фестивалю кожен його учасник отримав диплом про успішне закінчення сезону, а також солодкі призи від партнера ХК «Донбас» торгової марки «КОНТІ».

На фестивалі був присутній начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, генеральний директор ХК «Донбас» Олексій Брага, а також спеціально запрошений гість – президент Федерації фігурного катання України Євген Ларін, який залишився задоволений рівнем заходу та пообіцяв у наступному сезоні провести в Дружківці один з етапів Кубка України з фігурного катання.

У ці ж дні свої останні тренування на льоду провели вихованці трьох спортивних класів ДЮСШ ХК «Донбас» у Броварах, де протягом року хокеїсти 2003-2005 років народження брали участь у чемпіонатах України, Білорусі, а також у безлічі короткострокових турнірів в нашій країні і за її межами.

Відзначимо, що всі три команди – «Донбас 2003», «Донбас 2004», «Донбас 2005» – у сезоні, що завершився, стали чемпіонами України, а також вибороли право в наступному сезоні виступати в найсильніших групах чемпіонату Білорусі (група «А»).

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
23.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах