Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському відбувся обласний етап Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя»

Шостий рік поспіль, за ініціативи Національного олімпійського комітету України, за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту України проводиться Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя», який проходить з початку навчального року серед учнів 5 - 6 класів загальноосвітніх шкіл. Проведення цього заходу сприяє вихованню дітей у дусі олімпійських цінностей та впровадження в суспільстві здорового способу життя, що в свою чергу, забезпечує поліпшення здоров'я нації, її фізичний розвиток і духовне збагачення.

Проект Національного олімпійського комітету України «Олімпійське лелеченя» впевнено пройшовся містами Донецького регіону. Його учасники звичайні школярі 5-6 класів, які захоплюються фізкультурою та спортом. Протягом трьох місяців у 25 містах та районах області у школах проходили етапи міських змагань. Переможці міських та районних змагань взяли участь у зональних змаганнях, які пройшли у Волноваському районі, Родинському та Бахмуті. По 2 команди, що посіли І та ІІ місце у зональних змаганнях, взяли участь у фіналі обласних змагань. 

19 травня фізкультурно-оздоровчий комплекс міста Родинське гостинно прийняв фінал обласного етапу змагань «Олімпійське лелеченя», в ньому взяли участь команди-переможці з 5 міст Донеччини – Родинського, Бахмута, Вугледару, Селидового, Слов`янська та Волноваського району.

Почесні гості – заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністраії Наталія Точилова, Родинський міський голова Сергій Федоров, уповноважений відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області, голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради – Віктор Поліщук однозначно визначили, що основна мета заходу – виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, дружби, взаємоповаги, солідарності, благородства, формування у них навичок культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом безперечно виконана. Гості побажали успіху усім та перемоги сильнішим.

Найспритнішою у естафетах виявилась команда господарів, рухливій грі – команда маста Бахмут, у вікторині - команди міст Родинське та Вугледару. Найцікавіше презентувати свою команду у мультимедійному вигляді та за музичним супроводом вдалось також господарям змагань.

За підсумками всіх випробувань перемогу виборола команда міста Родинське, друге місце у команди міста Селидове, на третій позиції опинилось місто Слов`янськ, четверте місце – Волноваський район, п`яте – місто Вугледар, шосте – місто Бахмут.

Кожен учасник отримав грамоти, медалі, цінні подарунки від Національного олімпійського комітету України, а також солодкі подарунки від голови Родинської міської ради.

На переможців змагань чекає Всеукраїнський етап «Олімпійського лелеченя».

Бажаємо перемоги!

 
21.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах