Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулись фінальні змагання обласної спартакіади серед збірних команд державних службовців

20 травня у Слов’янську проведено фінальні змагання спартакіади серед збірних команд державних службовців Донецької області з 5-ти видів спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки.

У змаганнях взяли участь 9 збірних команд: команди Бахмутської, Великоновосілківської, Добропільської, Костянтинівської, Красноармійської, Олександрівської, Першотравневої, Слов’янської райдержадміністрацій та збірна команда облдержадміністрації.

На урочистому відкритті змагань з привітальними словами до учасників змагань та присутніх звернулись голова Першотравневої райдержадміністрації Дмитро Черниця, перший заступник голови Слов’янської райдержадміністрації Володимир Леонтьєв та головний суддя змагань Дмитро Брежнєв, які побажали учасникам цікавих ігор та яскравих перемог.

Також, в урочистостях взяли участь голова Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України Сергій Шевцов, заступник голови Добропільської райдержадміністрації Наталія Перекотій, представники управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

До складу збірної команди облдержадміністрації увійшли 28 осіб – працівників структурних підрозділів облдержадміністрації: служби у справах дітей, департаменту житлово-комунального господарства, департаменту екології та природних ресурсів, департаменту розвитку сільської місцевості, впровадження реформ та агропромислового комплексу, департаменту фінансів, департаменту економіки, управління автомобільного транспорту, а також територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади: головного управління пенсійного фонду України в Донецькій області і головного територіального управління юстиції у Донецькій області.

За підсумками змагань перемогу у обласній спартакіаді серед збірних команд державних службовців одержала збірна команда Слов’янської райдержадміністрації, друге місце посіла команда Першотравневої райдержадміністрації, третє – команда Великоновосілківської райдержадміністрації.

Слід зазначити, що начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Тимофеєва стала срібним призером обласної спартакіади у особистих змаганнях з настільного тенісу серед жінок, начальник відділу економіки природокористування департаменту екології та природних ресурсів Євген Єрісов став бронзовим призером у особистих змаганнях з шахів серед чоловіків.

Всі команди-учасниці були нагороджені грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, до того ж переможцям та призерам змагань було вручено кубки та медалі. 

 
20.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах