Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До 25-ї річниці заснування "Інваспорту" в Україні у Красноармійську пройшла відкрита регіональна спартакіада серед людей з обмеженими можливостями

За ініціативою комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської (Покровської) міської ради, за підтримки організації «Червоний хрест» та асоціації інвалідів 18 травня 2016 року на спортивному комплексі «Металург» та парку Динасового селища Красноармійська (Покровська) зібрались 20 спортсменів-інвалідів, щоб позмагатися, з користю провести час та вкотре довести, що люди з обмеженими можливостями варті нагород та медалей.

Спартакіада проходила у 5 програмах: настільний теніс, стрільба з пневматичної зброї, дартс, гонки на візках та фігурне водіння на візках. Учасники з натхненням змагались і в результаті:

      Командний залік:

І місце – команда м. Красноармійськ (Покровськ)

ІІ місце – команда Красноармійського району

ІІІ місце – команда м. Білицьке

На оголошення результатів завітав Красноармійський (Покровський) міський голова Руслан Требушкін та Родинський міський голова Сергій Федоров, які вручили переможцям та призерам змагань грамоти, медалі та кубки. Організація «Червоного хреста» надала призерам заохочувальні подарунки, а чемпіонам – грошові винагороди. Після чого на учасників змагань чекав святковий обід.

 
20.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах