Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулась колегія управління та семінар-нарада

18 травня в Краматорську відбулось засідання колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

На засіданні були присутні заступник голови облдержадміністрації Віктор Ремський, радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, члени колегії управління та постійно запрошені, керівники обласних фізкультурно-спортивних організацій та їх працівники, фахівці сфери, керівники органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад і райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій.

На порядку денному було розглянуто питання:

1. Про стан розвитку плавання в Донецькій області.

2. Про підсумки роботи школи вищої спортивної майстерності за 2015 рік.

3. Про підсумки роботи Донецького вищого училища олімпійського резерву ім.С.Бубки за 2015 рік.

4. Про договірні відносини між управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та громадськими організаціями з видів спорту.

5. Про присвоєння почесних та спортивних звань.

6. Про підсумки роботи щодо проведення обласного огляд-конкурсу в рамках проведення Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» у 2016 році.

Наприкінці колегії було проведено нагородження міст та районів за підсумками проведення обласного огляд-конкурсу в рамках проведення Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» у 2016 році. Нагородження проводили заступник голови облдержадміністрації Віктор Ремський та Володимир Мицик, начальник управління з питань фізичної культури та спорту.

Також, спеціальними призами - футбольними м'ячами було нагороджено двох переможців конкурсу з нагоди 100 днів до Олімпійських ігор. Конкурс проводився серед підписників сторінок управління в соціальних мережах Вконтакте и Facebook. Для участі було необхідно підписатись на сторінку управління в соціальних мережах та поділитись записом на своїй сторінці. Переможця 5 травня було визначено сайтом-генератором випадкових чисел random.org. 

Після колегії відбулась семінар-нарада з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад і райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій.

На семінарі було роз глянуто питанння, згідно  порядку денного.

Одним з головних питань наради було "Про проектування, реконструкцію, будівництво та введення в експлуатацію плавальних басейнів", доповідачем по цьому питання був Шумілін Володимир Олександрович – генеральний директор інженерно-будівної компанії «АТМ», перший віце-президент федерації плавання України.  

 
18.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах