Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Голова Донецької облдержадміністрації нагородив переможців та призерів чемпіонату Європи з плавання серед спортсменів з вадами зору та ураженням опорно-рухового апарату та їх тренерів

18 травня у Краматорську голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський нагородив переможців та призерів чемпіонату Європи з плавання серед спортсменів з вадами зору та ураженням опорно-рухового апарату та їх тренерів.

На урочистій зустрічі були присутні заступник голови облдержадміністрації Віктор Ремський, радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, спортсмени-інваліди та їх тренери, керівники обласних фізкультурно-спортивних організацій та їх працівники, фахівці сфери, керівники органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад і райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій

На змаганнях, які проходили у португальському місті Фуншал з 30 квітня по 7 травня, плавці Донеччини здобули 22 медалі: 7 золотих, 6 срібних і 9 бронзових.

Павло Жебрівський нагородив цінними подарунками, грошовими відзнаками та подяками облдержадміністрації за високі спортивні результати за підсумками чемпіонату Європи Ніну Козлову, Віктора Смирнова, Олександра Мащенко, Дмитра Залевського, Ірину Соцьку, Сергія Лапченко та Олександра Комарова. Також, він висловив подяку та нагородив тренерів Андрія Казначеєва, Світлану Казначеєву та Василя Лисенка.

На чемпіонаті Європи серед спортсменів з вадами зору та ураженням опорно-рухового апарату Україну представляли 35 спортсменів, 10 з яких - донеччани. Всього Україна виборола 110 медалей: 45 золотих, 34 срібних, 31 бронзову. Це дало змогу посісти перше командне місце. 

 
18.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах