Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У смт. Велика Новосілка пройшли фінальні районні змагання з футболу «Шкіряний м’яч»

14 травня 2016 року на стадіоні «Колос» смт. Велика Новосілка відбулись фінальні районні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» серед збірних команд шкіл.

До участі у фіналі були запрошені команди-переможці зональних змагань, а саме: Великоновосілківська гімназія з ЗОШ І ст., Великоновосілківська ЗОШ І-ІІІст. № 2, Новпетриківська ЗОШ І-ІІІ ст., Комарська ЗОШ І-ІІІ ст., Богатирська ЗОШ І-ІІІ ст. та Старомайорська ЗОШ І-ІІІ ст.

Під час змагань юні футболісти показали свою високу спортивну майстерність та вправність.

У напруженій боротьбі третє місце виборола команда Новпетриківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Срібло завоювала Великоновосілківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Переможцем змагань стала команда Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст.

З привітаннями та побажаннями спортсменам результативних тренувань, розвитку та подальших досягнень на змагання завітав заступник голови районної ради Головко Сергій Васильович.

Переможці були нагороджені командними грамотами та футбольними м’ячами від Великоновосілківської районної партійної організації політичної партії «НАШ КРАЙ» та грамотами учасників від управління освіти, молоді та спорту Великоновосілківської райдержадміністрації.

 
18.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах