Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Костянтинівські футзалісти - срібні призери фіналу Всеукраїнських зональних змагань з футболу на призи клуба «Шкіряний м’яч»

З 14 по 15 травня 2016 року у м. Нікополь Дніпропетровської області відбувся фінал Всеукраїнських зональних змагань з футболу на призи клуба «Шкіряний м’яч».  

Змагання проводились з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, а також залучення їх до регулярних занять спортом. Участь у змаганнях приймали команди з міст Донецької, Луганської та Дніпропетровської області.  

Як зазначають організатори змагань, усі команди - учасники турніру досить серйозно підійшли і до відбору гравців, і до попередніх тренувань. Це було очевидно з тієї волі до перемоги, яку продемонстрували футболісти протягом матчів.

Почесним гостем на футбольному турнірі був Президент ФФУ, голова Федерації футболу Дніпропетровської області Андрій Павелко, який зазначив, що футбол - це не просто гра, це частина життя. У невдачах ми пізнаємо справжніх друзів і стаємо сильнішими. Перемоги дають нам незабутні емоції, радість і натхнення на нові звершення. В цьому і є футбол.

         За результатами турніру:

І місце посіла команда м. Нікополь Дніпропетровської області

ІІ місце - команда Костянтинівського району Донецької області

ІІІ  місце здобула команда м. Біловодська Луганської області.

 
18.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах