Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбудеться урочиста зустріч голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського Павла Івановича з чемпіонами та призерами чемпіонату Європи з плавання серед спортсменів-інвалідів та їх тренерами

18 травня 2016 року у залі засідань виконкому Краматорської міської ради (4 поверх) заплановано проведення урочистої зустрічі голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського П.І. з чемпіонами та призерами чемпіонату Європи з плавання серед спортсменів-інвалідів з вадами зору та ураженням опорно-рухового апарату і їх тренерами. Початок зустрічі об 11:00.

З 10:40 – підхід до преси учасників чемпіонату Європи.

Серед учасників зустрічі заступник голови облдержадміністрації В.В. Ремський, радник голови облдержадміністрації Т.О. Лук’янчук, спортсмени-інваліди та їх тренери, керівники обласних фізкультурно-спортивних організацій та їх працівники, фахівці сфери, керівники органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад і райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій

Після привітального слова голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського П.І. та інформації начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Мицика В.П. щодо досягнень спортсменів-інвалідів на чемпіонаті Європи з плавання серед спортсменів-інвалідів з вадами зору та ураженням опорно-рухового заплановано вручення подяк облдержадміністрації та сертифікатів на отримання одноразових грошових винагород.

Після зустрічі заплановано проведення засідання колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації В.В. Ремського, радника голови облдержадміністрації Т.О. Лук’янчук, на якому буде розглянуто підсумки роботи школи вищої спортивної майстерності, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки за 2015 рік та інші питання. Першим, і одним з головних буде  питання «Про стан розвитку плавання в Донецькій області». Одним з виступаючих з даного питання буде Шумілін В.О., перший віце-президент Федерації плавання України. 

 
18.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах