Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані пройшов чемпіонат Донецької області з велоспорту на шосе

13-14 травня в місті Лиман пройшов чемпіонат Донецької області з велоспорту на шосе.

У перший день змагань були розіграні нагороди у командній гонці парами на дистанції 20 кілометрів. У категорії юнаків 2000-2001 р.н. перемогу святкували лиманці Смоляков Антон, який виступає за команду ДВУОР ім. С.Бубки і Щербак Андрій, який представляє ОСДЮСШОР з велосипедного спорту. Друге місце у маріупольської пари – Антон Дроздов, Дунай Данило, що представляють КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполя. Третє місце у пари, що виступає за ДВУОР ім. С. Бубки – Моісеєв Геннадій, Зозуля Данило.

У дівчат кращими були вихованки ОСДЮСШОР з велосипедного спорту Пузік Аліна і Олійник Ганна (ДВУОР ім. С. Бубки). Друге місце – Кирилова Софія та Власенко Марія, третє місце у представниць Лиману – Щерби Тетяни і Голубоцької Аліни.

Другий день змагань розпочався з проливного дощу і колючого пронизливого вітру. Але як кажуть: матч відбудеться за будь-якої погоди. Гонщикам належало з'ясовувати стосунки в гонці-критеріум вулицями Лиману (гонка за очками).

Знову, як і напередодні, не залишив суперникам шансів на перемогу Антон Смоляков (ДВУОР ім. С.Бубки). Другим на фініші був Антон Дроздов (КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь), третім його товариш по команді Данило Дунай.

У дівчат призові місця розподілились наступним чином: перше місце в Олійник Ганни (ДВУОР ім. С.Бубки – ОСДЮСШОР), друге – Кирилова Софія (КДЮСШ «Атлетик» м. Маріуполь), третє – Пузік Аліна (ОСДЮСШОР м. Лиман).

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
16.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах