Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі відбулась Відкрита першість з дзюдо

14 травня у місті Добропілля на базі Палацу культури відбулась Відкрита першість з дзюдо за участю команд з Краматорська, Димитрова, Олександрівського району, Добропілля, Новодонецька. Всього понад 140 осіб.

Почесні гості змагань (Добропільський міський голова А.А. Аксьонов, Новодонецький селищний голова Бражніков Д.О., заступник Добропільського міського голови Бражніков Є.О.) по достоїнству оцінили оформлення місця змагань переважно в колірній гамі національних символів України.

Під час урочистого відкриття свята гімнасти дитячо-юнацької спортивної школи міського відділу освіти порадували присутніх показовими спортивно-хореографічними композиціями.

Заступник міського голови Галицький О.А., побажавши юним дзюдоїстам подальшого спортивного вдосконалення, вручив грамоту тренеру центру "Спорт для всіх" Пузикову А. А., зазначивши при цьому його особливий особистий внесок у виховання підростаючого покоління. Начальник відділу з фізичної культури і спорту міської ради Грибаускас Л. І. у своєму виступі подякувала тренерському складу Добропілля з дзюдо за високий професіоналізм та висловила надію на гідну участь їх вихованців у змаганнях різних рівнів.

Як привітні господарі, організатори заходу вручили кожній команді по аппетитному короваю з випеченим кімоно.

Призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.

 
16.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах