Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області – четверта за підсумками Всеукраїнського спортивного фестивалю «Козацькі розваги»

З 5 по 7 липня в Чернігові в центральному міському парку культури та відпочинку відбувся фінал Всеукраїнського спортивного фестивалю «Козацькі розваги», присвячений 10-й річниці заснування центра фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проходить щорічно в рамках традиційного народного свята Івана Купала та збирає учасників-переможців попередніх етапів змагань зі всіх регіонів України.

Цього року у фіналі взяли участь 11 найсильніших команд країни.

Донецьку область у змаганнях представляла команда-переможець обласних змагань «Козацькі розваги» з Краматорська в складі Артема Супруна та Ігоря Голубцова.

Програма Всеукраїнського спортивного фестивалю включала 6 вправ: «Чумаки», «Колода», «Козацька вдача», «Чобіток», «Козацька засіка», «Каміняри».

Змагання розтягнулись на кілька днів, протягом яких усі мешканці Чернігова могли безкоштовно потрапити до Центрального парку та на власні очі побачити, як змагаються богатирі з усієї України. Важко порахувати кількість людей, які відвідали фестиваль, але визначити переможця суддям «Козацьких розваг» вдалось легко.

З гандикапом у 20 очок та з сумою 171 бал перемогу святкувала команда з Луганська (Коротенко Ю.А., Попов С.А.), срібло здобули місцеві козаки з Чернігова (Зеленський С.Г, Левченко П.О.) з сумою 151 бал. Усього на один бал господарям змагань поступився колектив з Полтави (Кривич В.М., Пересадило М.В.).

За підсумками змагань фіналу команда Донецької області посіла почесне четверте місце.

 
08.07.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах