Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У смт. Нікольське (Володарське) відбувся турнір з міні-футболу «Юні таланти»

У смт. Нікольське (Володарське) на стадіоні «Колос» відбувся регіональний юнацький турнір з міні-футболу «Юні таланти».

На урочистому відкритті начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Володарської райдержадміністрації А.В. Кубарев привітав всіх учасників змагань, побажав гарної гри та перемог. Гостями турніру були Народний депутат України Дмитро Валерійович Лубінець, голова районної ради Василь Михайлович Митько, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Михайлович Павлишин, голова футбольної федерації Володарського району Олександр Миколайович Чебурахін, голова федерації футболу міста Маріуполь Василь Миколайович Журавльов.

У змаганнях взяли участь команди: ДЮСШ юнаки 2003 р.н., ДЮСШ юнаки 2004 р.н. та ДЮСШ «Азовець» (м. Бердянськ), ЗОШ № 56 (м. Маріуполь), ДЮСШ (Першотравневий район), «Красновка» (Волноваський район), «Олімп» і «Малинівка» (Володарський район).

Згідно з жеребкуванням команди розділились на дві групи. До групи «А» увійшли команди: «Олімп» (Володарський район), ДЮСШ 2003 р.н., ДЮСШ 2004 р.н. (м. Бердянськ) і «Красновка» (Волноваський район). У групі «B»: ДЮСШ «Азовець» (м. Бердянськ), ДЮСШ (Першотравневий район), «Малинівка» (Володарський район) та ЗОШ № 56 (м. Маріуполь).

Ігри проходили за круговою системою на двох полях. Незважаючи на сильний дощ, матч відбувся. Хлопці буквально ковзали по полю, а не бігали. Через велику кількість опадів газон став «катком» і грати було нелегко, але юні футболісти добре справлялись зі своїм завданням.

За підсумками виступу на першому етапі 1, 2 місця відповідно посіли в групі «А»: «Олімп» та ДЮСШ юнаки 2003 р.н. (м. Бердянськ), в групі «В»: «Малинівка», ДЮСШ (Першотравневий район).

У першому півфіналі зустрілись команди: «Олімп» (Володарський район) і ДЮСШ (Першотравневого району.) Рахунок 4:1. Перемогу здобула команда «Олімп» і вийшла у фінал.

У другому півфіналі зустрілись команди «Малинівка» та ДЮСШ юнаки 2003 р.н (м. Бердянськ). З рахунком 1:0 перемогла команда «Малинівка» і вийшла у фінал. Цікавим вийшов фінал між командами «Олімп» та «Малинівка». Незважаючи на втому спортсменів, гра вийшла видовищною. Кожен тренер переживав за свою команду і бажав їй перемоги. З рахунком 4:1 найсильнішими виявились футболісти команди «Олімп».

За підсумками змагань місця розподілились наступним чином: третє - у команди ДЮСШ юнаки 2003 р.н. (м. Бердянськ), в якості призу юнаки отримали гетри. Друге місце посіла команда «Малинівка», хлопцям вручили щитки. Переможцями стали футболісти «Олімп», команді були подаровані спортивні сумки. Призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

На урочистому підведенні підсумків були оголошені кращі гравці: Микола Приймаченко (ДЮСШ Першотравневий район), Максим Петренко (ДЮСШ «Азовець», м. Бердянськ), Андрій Лазарик (команда «Красновка», Волноваський район), Максим Дорошенко (ДЮСШ юнаки 2003 р.н., м. Бердянськ), Данило Олейнич (ДЮСШ юнаки 2004 р.н., м. Бердянськ), Дмитро Храпач («Олімп» Володарський район), Антон Добровольський («Малинівка» Володарський район), Євген Фомін (ЗОШ № 56, м. Маріуполь).

Кращим гравцем турніру був визнаний Влад Ковальов з команди «Олімп», кращим воротарем став Андрій Волока з команди «Малинівка». Юнаки у номінаціях були нагороджені пам'ятними призами та грошовими винагородами, також кожна команда в подарунок отримала футбольний м'яч.
Учасники турніру вдячні одному з організаторів змагань Роману Геннадійовичу Ковальову.

 
13.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах