Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини взяли участь у чемпіонаті України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед юнаків та дівчат

З 29 червня по 4 липня в Білогірську (АР Крим) пройшов чемпіонат України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед юнаків та дівчат.

Донецька область на змаганнях була представлена двома командами серед юнаків та однією командою серед дівчат.

Велосипедистки Донецької області в командному заліку стали другими. Перше місце посіли спортсменки Хмельницької області, а третє – команда РВУФК Київської області. Загалом у змаганнях серед дівчат взяло участь 35 учасниць з 12 команд. У особистому заліку перемогу здобула донеччанка Анастасія Зубко (1998 року народження, ОСДЮСШОР «Колос», тренер – Чуть С.М та бригада). Шосте місце в особистому заліку посіла Анжеліка Тетерич (1997 р.н., тренер – Чуть С.М. та бригада), 10 місце – Вікторія Лобань (1999 р.н., наймолодша спортсменка змагань, ОСДЮСШОР м. Донецьк, тренер – Красов В.Р.).

У командному заліку серед юнаків спортсмени Донецької області посіли третє місце. Перше місце виборола команда «Кольс» з Києва, на другій сходинці опинилися велосипедисти з АР Крим. Серед молодших юнаків команда Донеччини посіла 9 місце. Загалом у змаганнях взяло участь більше 120 спортсменів, які представляли 21 команду.

 
04.07.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах