Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини здобули «золото» і «срібло» у фіналі Кубку України на шосе в багатоденній гонці

З 4 по 8 травня в Білій Церкві проходив фінал Кубку України з велоспорту на шосе в багатоденній гонці серед чоловіків та жінок.

Усього в змаганнях взяли участь 90 спортсменів із 18 команд. Збірну Донецької області представляло 6 велосипедистів: Володимир Джус, Сергій Покінтеліца – ОКДЮСШ «Колос»; Кирило Рогозін, Олександр Геращенко, Валерія Кононенко, Віра Борисюк – усі вихованці ОСДЮСШОР Донецької області.

Гонка складалась із 5 етапів: пролог, групові гонки та індивідуальна гонка на час.

У особистому заліку серед чоловіків переможцем Кубка України став представник Донецької області Володимир Джус, який показав кращий час у індивідуальній гонці на 20 км – 25 хв. 14 сек. Другим тут став представник Київської області Артем Теслер, третє місце – у досвідченого Сергія Гречина із Миколаївської області.

Чоловіча збірна Донецької області в командному заліку здобула бронзові нагороди, поступившись представникам Київщини та Миколаївщини.

Серед жінок індивідуальну гонку на час 20 км виграла велосипедистка Донеччини Валерія Кононенко – 27.52. У особистому ж заліку Валерія здобула «срібло». Переможницею тут була Олена Шарга, бронзовою призеркою – Вікторія Бондар (обидві з Миколаївщини).

Відзначимо, що в змаганнях не брали участь основні спортсмени чоловічої збірної Донецької області, які знаходилися на міжнародних стартах у складі команди СК «ІСД».

 
09.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах