Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підсумки проведення місячника облаштування спортивних майданчиків у Великоновосілківському районі

З 1 по 30 квітня у Великоновосілківському районі, як і на всій території Донецької області, проходив щорічний традиційний огляд-конкурс у рамках Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

Його метою було покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування простіших спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

До проведення місячника були залучені волонтери, добровольці, учнівська та студентська молодь Великоновосілківського району, усього – 2253 чоловік. Їх зусиллями було упорядковано та облаштовано 79 спортивних майданчиків, з них 30 – спортивних споруд та майданчиків на балансі учбових закладів, 47 – за місцем проживання та 2 – у місцях масового відпочинку населення. В упорядкуванні одного дитячого спортивного майданчика взяли участь діти різної вікової категорії від 2 до 15 років, які працювали цілий день нарівні з дорослими і створювали своєю активністю святкову атмосферу.

Дякуємо всім, хто проявив активність та долучився до проведення місячника, зробивши свій внесок на підтримку здорового майбутнього! Пам’ятайте, що рухова активність, фізичні навантаження та заняття спортом позитивно впливають на стан вашого здоров’я!

 
05.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах