Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Марафон Миру» по території Донеччини та Харківщини об’єднав інвалідів-візочників, велосипедистів і бігунів

З 30 квітня по 4 травня в Донецькій і Харківській областях пройшов пробіг «Марафон Миру» із залученням інвалідів-візочників, велосипедистів і бігунів.

Усього в заході взяли участь 52 спортсмени з 20 міст України, які за 5 днів мужньо подолали відстань у 168 км по маршруту: Слов’янськ (Маяки, Сидорове) – Святогірськ (Червоний Оскіл) – Ізюм (Мала Комишуваха) - Барвінкове – Прелесне – Слов’янськ.

Пробіг проводився з метою: патріотичного виховання молоді, пропаганди здорового способу життя, сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації інвалідів засобами фізичної культури і спорту.

Ініціатором спортивного заходу були: Слов’янська міська організація інвалідів та ветеранів спорту і «Спортивно-реабілітаційний клуб «МАРАФОН» за підтримки Слов’янської міської ради та під патронатом Громадського союзу «Донбас» і народного депутата Олега Недави.

Урочисте закриття заходу проводили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, заступник директора організаційно-методичного Департаменту Громадської спілки «Донбас» Вікторія Набокова та виконуючий обов’язки начальника Донецького регіонального центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко. Усі учасники «Марафону Миру» були нагороджені пам’ятними призами від Громадської спілки «Донбас».

 

 
05.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах