Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці відбулося урочисте закриття чемпіонату Дитячої хокейної ліги

ХК «Донбас» веде активну діяльність по роботі з підростаючим спортивним поколінням України, і численні дитячі турніри, які проходять у Дружківці на «Альтаїрі», – яскраве тому підтвердження.

Слідом за закриттям сезону для першої команди «Донбасу» в Дружківці пролунав заключний акорд і в чемпіонаті Дитячої хокейної ліги, де брали участь спортсмени з чотирьох міст – Дружківки, Краматорська, Костянтинівки та Слов'янська. Юні хокеїсти провели матчі заключного дев'ятого туру і в рамках урочистої церемонії нагородження отримали свої заслужені нагороди за участь.

У старшій віковій категорії впевнене лідерство захопили підопічні Романа Черноброва з Краматорська, які, незважаючи на нічию з представниками Костянтинівки в заключній грі, на фініш прийшли, маючи сім очок запасу від другого місця.

Справжнє хокейне свято з усіма атрибутами – інтригою, красивою грою і ейфорією від перемоги подарували глядачам команди з молодшого квартету. У центральному матчі 9-го туру слов'янські спортсмени під керівництвом Євгена Верещагіна потіснили з вершини п'єдесталу команду Дружківки Дмитра Кузьменка, здобувши ефектну перемогу з рахунком 4:2.

Утім, у дитячому хокеї переможених немає. Кожен ігровий день ставав для дітей на кшталт свята, і дружня атмосфера панувала на льоду «Альтаїр» з першого до останнього дня змагань.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
05.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах