Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсменів Торецька відзначили в рамках благодійної акції «Меценати – дітям»

Наприкінці квітня Палац культури «України» в Торецьку приймав численних учасників та гостей благодійної акції «Меценати – дітям». На церемонії нагородження, крім наукових та творчих досягнень, особливої уваги були удостоєні успіхи спортсменів міста.

З прекрасною цитатою «Спорт учить чесно вигравати, спорт вчить з гідністю програвати. Спорт вчить всьому – вчить життю!» на сцену з танцювально-гімнастичним номером вийшли багаторазові переможці і призери міських, обласних, всеукраїнських змагань, чемпіонки України зі спортивних танців 2016 року – спортивний дует «Кристал Денс».

Досягнення юних жителів Торецька на сцені були гордо представлені в різних видах спорту.

Спортивна надія міста – це секція вільної боротьби. Її вихованки успішно виступають на різноманітних змаганнях і вже зараз посідають гідні місця на міжнародних та всеукраїнських турнірах, є чемпіонами області і України. А спортивну майстерність передають їм тренери Олег Нікіфоров, Тетяна Богданова, Андрій Ерешев, Тетяна Кондратенко. Вихованців дитячо-юнацької спортивної школи до вершин ведуть досвідчені наставники: Іван Стефаненко, Іван Романенко, Володимир Могилко, Артем Горлач і Наталія Нікітенко.

Вже більше 10 років баскетбольна команда школи-інтернат разом зі своїм тренером Вадимом Якушевим бере участь у обласній спартакіаді серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Данило Стратеєв і його досвідчений тренер Андрій Ерешев гідно представили гирьовий спорт міста.

Вихованці секції кікбоксингу спортивного комплексу «ФитЛайн» вже другий рік борються за медалі змагань під керівництвом Заслуженого тренера України Віталія Лі.

За волю до перемоги і спортивну майстерність міський голова Володимир Слєпцов вручив іменні стипендії спортсменам секції вільної боротьби: Катерині Піскарьовій, Тетяні Профатиловій, Еліні Пишкіній, Аїді Керімовій, Аліму Керімову, Микиті Тараненко, Микиті Буряк, Микиті Руднєву.

За особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста преміями нагороджені вихованці відділення легкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи: Дмитро Роговий, Владислав Григорь, Ілля Олиферовський, Микита Кадацький.

Іменними стипендіями нагороджено: за розвиток фізичної культури і спорту – вихованця відділення боксу дитячо-юнацької спортивної школи Станіслава Даничева, за завзятість і прагнення до перемоги – призера чемпіонатів України 2015-2016 рр. з гирьового спорту Данилу Стратеєва.

Меценатську підтримку і сертифікат на розвиток спортивного потенціалу міський голова вручив: дитячо-юнацькій спортивній школі, команді баскетболістів школи-інтернат, секції відділення вільної боротьби, секції кікбоксингу спортивного клубу «Фитлайн», дуету спортивних танців «Кристал Денс».

По закінченню концерту та церемонії нагородження гості стоячи аплодували всім учасникам, ініціаторам і організаторам заходу, висловлюючи свою вдячність за подароване яскраве свято. А на загальному фото меценатів з талановитою дітворою тепер відображена ще одна сторінка в літописі благодійної акції «Меценати-дітям».

 
04.05.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах