Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підсумки місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» за тиждень з 18 по 24 квітня

На Донеччині триває проведення щорічного обласного огляд-конкурсу Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

У період з 18 по 24 квітня черговий огляд та ремонт спортивних об’єктів було проведено в Авдіївці, Бахмуті, Вугледарі, Торецьку, Добропіллі, Костянтинівці, Краматорську, Красноармійську, Лимані, Маріуполі, Новогродівці, Слов’янську та Селидовому, а також Бахмутському, Великоновосілківському, Володарському, Добропільському, Слов’янському Костянтинівському, Красноармійському, Олександрівському та Ясинуватському районах.

Загалом були відремонтовані 491 споруда та майданчик, з них: 311 майданчиків, які знаходяться на балансі учбових закладів, 140 спортивних споруд за місцем проживання (без об’єктів навчальних закладів) та 40 спортивних споруди в місцях масового відпочинку населення.

Закликаємо усіх проявити свою активність та долучитися до проведення місячника, зробивши свій внесок на підтримку здорового майбутнього рідних міст та районів!

 
29.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах