Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відсвяткували 100 днів до початку Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро

27 квітня в Бахмуті на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся обласний спортивно-масовий захід з нагоди 100 днів до початку Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Розпочалося свято з фіналу обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я», участь у якому брали 15 команд-переможців міських та районних етапів: з Новогродівки, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська, Мангуша, Торецька, Добропілля, Бахмута, Вугледара та Костянтинівського району.

Почесними гостями заходу були: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, в.о. директора школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, голова комітету по фізичній культурі і спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис та директор Бахмутського міського центру «Спорт для всіх» Олексій Абакумов.

- У всі часи людина прагнула до здорового способу життя, бажаючи пізнати межі своїх можливостей, кинути виклик долі. Зараз дуже важливо, щоб батьки подавали приклад у руховій активності своїм дітям, і у нашого сучасного покоління формувався свідомий інтерес до регулярних занять фізичною культурою і спортом. А сьогоднішні змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я» стали наочною яскравою пропагандою цих цінностей, - зазначив у привітанні до учасників Володимир Мицик.

 

До програми заходу увійшли різні естафети та спортивні конкурси, які розвивають координаційні здібності, спритність, швидкість, витривалість та інші фізичні якості. Учасники з великим азартом долали всі перешкоди, допомагали, переживали та раділи один за одного. Відзначимо, що наймолодшим учасником став Олександр Сологуб з Костянтинівки, якому було лише п’ять років.

У підсумку, перше місце в обласних змаганнях з однаковою кількістю балів посіли відразу дві команди – родини Голощапових (Костянтинівка) та Савчук (Вугледар). Третьою стала сім’я Фіщенко зі Слов’янська.

 

У цей же час на іншому спортивному майданчику проходив обласний турнір з міні-футболу, де учасниками стали збірні команди організацій та установ Донеччини. За результатами матчів перше місце посіла команда «Бахмут-Агро», друге – команда «Сініат», третє – команда Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У фіналі змагань були визначені кращі гравці: кращий воротар – Олег Марусов, кращий захисник – Павло Чабанов, кращий нападник – Артем Стрелков.

Продовжилося спортивне свято чемпіонатом області з волейболу серед хлопчиків 1999 року народження.

Учасники змагань і гості отримали масу позитивних емоцій та вражень, а переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
28.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах