Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську визначилися переможці спартакіади з футболу серед школярів

Протягом двох тижнів у Красноармійську проходила міська спартакіада ​ школярів з футболу. Спочатку були зіграні відбіркові етапи – усі ЗОШ були представлені своїми футбольними командами. За їх результатами до фінальної групи вийшли 6 команд – ЗОШ № 3, ЗОШ № 9, ЗОШ № 35, ЗОШ № 2, ЗОШ № 14 та КНВК.

У фінальному етапі ігри проходили за коловою системою, і переможець визначався за найбільшою кількістю очок. Неабиякі баталії розгорілися на футбольному полі ЗОШ № 9, яке було обрано місцем проведення змагань. Кожна команда прагнула до перемоги, віддаючи боротьбі всі сили. Інтрига була закручена до межі, і питання чемпіона і призерів визначалося в останньому матчі.

У зустрічі ЗОШ № 3 та КНВК перемога була необхідна кожній команді, причому з перевагою не менше 4 м'ячів – тільки цей результат дозволяв комусь із суперників обійти футболістів ЗОШ № 9. Фінальний свисток зафіксував перемогу футболістів КНВК (3-0).

За підсумками всіх ігор команди КНВК і ЗОШ № 9 набрали однакову кількість очок, у особистій зустрічі була зафіксована нічия, різниця забитих і пропущених теж виявилася однаковою. І тільки додатковий показник – більша кількість забитих м'ячів – вивели на перше місце команду ЗОШ № 9 (викладач Денис Бабков). Друге місце – у КНВК (викладач Руслан Зимогляд). Третє місце дісталося футболістам ЗОШ № 3 (викладач Костянтин Ткаченко).

У церемонії нагородження взяв участь директор Красноармійського центру «Спорт для всіх» Віталій Щербінка, який вручив командам грамоти і Кубок чемпіонові.

 
27.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах