Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з футболу до 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи пройшли в Добропільському районі

До 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи в Панському саду с. Добропілля пройшли змагання з футболу серед КФК району.

На початку змагань виступила заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій. Вона привітала учасників та подякувала керівництву ТОВ «Рута-Плюс» та тренеру-викладачу КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Віктору Крамареву за надану допомогу в підготовці футбольного поля, генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Марченко за надану матеріальну допомогу для придбання призів учасникам.

На захід були запрошені спеціалісти Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які провели акцію «За здоровий спосіб життя».

Безпосередньо в змаганнях взяли участь 3 команди, які зіграли по круговій системі. У підсумку, місця розподілилися таким чином: першими стали футболісти сел. Мар’янка, другими – смт. Святогорівка, третіми – с. Добропілля.

Команди отримали грамоти та футбольні м’ячі. Також всі учасники одноголосно вирішили відзначити за високу майстерність воротаря із с. Добропілля Руслана Мельника, окремо нагородивши його футбольним м’ячем.

 
27.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах