Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Затверджено Порядок виплати одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам Донецької області

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх наставників, досягнення яких сприяють авторитету Донецької області і України, підтримки і стимулювання розвитку спорту вищих досягнень в регіоні, розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського від 14.04.2016 № 293 був затверджений Порядок виплати одноразових грошових винагород атлетам і тренерам Донеччини, які гідно виступають на міжнародних змаганнях.

Розпорядження набирає чинності з дня опублікування. Виплата винагород буде здійснюватися в межах видатків, передбачених в обласному бюджеті.

Винагорода виплачуватиметься спортсменам Донецької області – переможцям і призерам, які посіли перше-шосте місця на Олімпійських іграх, перше-третє місця у складі збірних команд України на офіційних міжнародних змаганнях: Паралімпійських, Дефлімпійських, Всесвітніх, Європейських, Юнацьких Олімпійських іграх, чемпіонатах світу серед дорослих, кубках світу, чемпіонатах Європи серед дорослих з олімпійських та неолімпійських видів спорту, чемпіонатах світу і Європи серед спортсменів-інвалідів з видів спорту, що входять до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, серед дорослих, та їх тренерам.

У розпорядженні визначені граничні розміри одноразових грошових виплат, які становлять певний відсоток від державних нагород, встановлених постановами Кабінету Міністрів України.

За медалі Олімпійських ігор спортсменам Донецької області встановлені такі винагороди: за «золото» – 325 тис. грн., «срібло» – 205 тис. грн., «бронзу» – 145 тис. грн. За досягнення на Паралімпійських іграх атлети отримуватимуть: за перше місце – 80 тис. грн., за друге – 55 тис. грн., за третє – 38 тис. грн. За підготовку спортсменів, які мають досягнення на міжнародних змаганнях, їх тренерам встановлюється винагорода у розмірі 50% (першим тренерам – 25%) від розміру винагороди, встановленої для атлета.

Якщо спортсмен на одному змаганні зайняв кілька призових місць, до суми винагороди за найвище місце додається по 30% від суми за кожне наступне місце. Спортсменам, за виступи яких Донецькій області встановлено консолідований залік з іншими регіонами України, винагорода виплачується у розмірі 50% від установленого розміру.

З повним текстом розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

 
26.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах