Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Молодий гімнаст Роман Шкляренко потребує Вашої допомоги

Біда спіткала молодого атлета Донецької області Романа Шкляренка. Під час виконання гімнастичного елементу в день опробування перед стартом Кубка Націй він отримав важку спортивну травму – розрив менісків і передньої хрестоподібної зв’язки.

Тепер перспективний спортсмен, який є членом штатної збірної команди України і володарем нагород національних першостей останніх трьох років, потребує дорогої термінової операції. Її вартість складає близько 30 000 грн.

Ми всі знаємо, що від травм не застрахований жоден, хто професійно займається спортом, і також ми знаємо багато прикладів, коли атлети після складних травм поверталися у великий спорт та досягали високих результатів. У ситуації з Романом при вдалому збігу обставин післяопераційний і відновлювальний термін може скласти півроку.

Закликаємо всіх небайдужих допомогти Роману Шкляренку повернутися до спортивного життя!

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку № 4149 4378 5301 8644 (Шкляренко Роман Валерійович)

Шкляренко Роман – народився в Маріуполі в 1991 році. Майстер спорту України. Вихованець Заслуженого тренера України Вячеслава Лаврухіна. На чемпіонаті України в 2014 році став переможцем на перекладині, у 2015 році – посів 2 місце у вправах на перекладині, у 2016 році – був другим на перекладині та в опорному стрибку. Є неодноразовим призером Кубків України зі спортивної гімнастики.

 
25.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах