Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Соледарі пройшов чемпіонат області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху та зору

21-24 квітня в Соледарі на базі СК ДП «Артемсіль» пройшов чемпіонат області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху та зору, присвячений Дню Перемоги.

У змаганнях взяли участь 40 спортсменів-інвалідів: з Бахмута, Краматорська, Костянтинівки, Маріуполя та збірна Донецького обласного осередку спортивної федерації незрячих України.

За підсумками чемпіонату переможцем стала збірна ДОО СФНУ. Друге місце посіла команда Краматорська, третє – Костянтинівки. Четвертими були представники Маріуполя, п’ятими – Бахмута.

В.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культурі і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко нагородив переможців та призерів грамотами. Команда ДОО СФНУ отримала кубок.

Спортсмени-інваліди з вадами зору та слуху взяли участь у XI акції всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Зібрані в ході акції кошти підуть на придбання обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень.

Чемпіонат області з футзалу проводився з метою масового залучення інвалідів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, виявлення молодих талановитих спортсменів, поповнення збірної команди області для підготовки та участі їх у фінальних змаганнях всеукраїнського рівня.

 
24.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах