Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулися зональні змагання обласної спартакіади серед депутатів

22 квітня в Маріуполі в спорткомплексі «Іллічівець» проходив другий зональний етап обласної спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських, сільських і селищних рад Донецької області.

Відкриваючи спартакіаду, її учасників привітав заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський. Почесним гостем змагань також був начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, який подякував всім депутатам за те, що вони знайшли можливість і час приїхати для участі в спортивному заході.

Так, у Маріуполі, окрім команди господарів, зібралися депутати Вугледару, Селидового, Володарського, Волноваського, Тельманівського, Першотравневого, Мар’їнського та Великоновосілківського районів.

Дев’ять команд, кожна з яких включала 23 людини, змагалися в 5 видах спорту: настільному тенісі, шахах, шашках, волейболі та міні-футболі.

За підсумками всіх видів змагань найкращою стала команда Володарського району, друге місце посіли представники Великоновосілківського району, а третє – Першотравневого району. Ці команди разом з переможцями першого зонального етапу спартакіади серед депутатів візьмуть участь у фінальних обласних змаганнях, які відбудуться у Слов’янську наприкінці квітня.

 
23.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах