Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини взяли участь у Міжнародному фестивалі здорового способу життя «Workout fest 2013»

У Дніпропетровську пройшов Міжнародний Фестиваль Здорового способу життя «Workout fest 2013» при підтримці керівника регіону Дмитра Колеснікова.

Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації надало підтримку для участі спортсменів нашого регіону у фестивалі.

 У фестивалі взяли участь 12 країн світу (США, Англія, Казахстан, Ізраїль, Україна, Росія, Білорусь, Іспанія, Італія, Чехія, Франція, Великобританія). Головною подією міжнародного фестивалю став виступ зірок світового масштабу.

 Протягом усього фестивалю діяли локальні майданчики, де можна було спробувати свої сили в різних видах спорту: йога, футбольний фрістайл, армреслінг, бодібілдинг, паркур, фрірант, альпінізм, бойові мистецтва, workout. Усі бажаючі мали змогу задати питання професіоналам, серед яких – Іван Козачок, SLS з учасників «Україна має талант».

 Програма Фестивалю складалася з індивідуального і командного фрістайлу та силових дисциплін (встановлення світових рекордів).

У індивідуальному виступі взяли участь спортсмени з Донецької області: Олександр Кравченко, Влад Нагорнюк, Олександр Куликов. Серед інших учасників – Богдан Пилипенко з Даринська, Артем Петров з Києва, Олександра Агіна з Дніпропетровську, Залихман Камбалов з Москви, Амаль Абдуросулов з Мелітополю, Володимир Титов з Харкову, Михайло Греків з Черкас та інші. У командному фрістайлу взяли участь збірні з Росії, України, Казахстану та команда «Bar-Barians».

Виступи проводилися з таких силові дисциплін:

- підтягування на турніку з додатковою вагою + 48 кг (Олександр Кравченко з Донецька встановив світовий рекорд – 20 разів);

- віджимання (Олександр Куликов з Донецька встановив світовий рекорд);

- «Прапорець»;

- підтягування на турніку з додатковою вагою + 32 кг (4 спортсмени перевищили світовий рекорд, зробивши по 20 підтягувань – серед переможців був і спортсмен з Донецька Влад Нагорнюк);

- виходи силою на 2 руки (підтягування випрямляючи руки не менше 14 разів).

Усі спортсмени, які встановили світові рекорди, отримали 15 тисяч гривень, що були переведені на рахунок дітям, враженим онкологічними захворюваннями.

 
01.07.2013

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах