Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я» пройшли в Новогродівці

«Мама, тато, я – спортивна сім’я» – під такою назвою 13 квітня в Будинку дитячої творчості Новогродівки відбувся один з найбільш видовищних та захоплюючих спортивних заходів міста, у якому змагалися представники різних поколінь.

Міцна, дружна сім’я: улюблені діти і веселі, легкі на підйом, батьки – так можна охарактеризувати команди «Олімпік» (сім’я Наддол – Пашинських), «Комета» (сім’я Арефіних), «Міцний горішок» (сім’я Тютєрєвих) і «Переможець» (сім’я Ольховик), які взяли участь у цих змаганнях.

Кожна родина являла собою маленький колектив з трьох чоловік, якій належало проявити спритність, швидкість, хорошу координацію рухів, гнучкість, кмітливість, силу духу і розуму, щоб випередити суперників.

Змагання проводилися у вигляді естафет та вікторини. Команди були розділені на дві підгрупи: поки одна змагалася, інша – відпочивала. По-сімейному бігали і стрибали мами і тата, радіючи перемогам навіть більше, ніж діти.

За підсумками спортивного заходу третє місце посіла сім’я Тютєрєвих – Ольга, Андрій і син Дмитро, учень ЗОШ № 9.

Друге місце розділили сім’я Арефіних – Марина, Юрій та дочка Валя, учениця 4-б класу ЗОШ № 10 та сім’я Наддол – Пашинських – Світлана, Ігор і син Олександр, учень 3 класу ЗОШ № 7.

Переможцем змагань стала сім’я Ольховик – Інна, Геннадій і дочка Олеся, учениця ЗОШ № 10.

Утім, як би не розподілилися підсумкові місця, головним призом для всіх стали гарний настрій, спортивний азарт, посмішки, сміх!

Фіналом заходу було нагородження команд. Голова журі Оксана Горобєй – голова постійної депутатської комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, соціального захисту населення та інших гуманітарних питань – нагородила сімейні команди грамотами Новогродівської міської ради, цінними та солодкими призами.

 
16.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах