Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Великоновосілківському районі провели спартакіаду допризовної молоді

З метою формування та пропаганди здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму 15 квітня поточного року у Великоновосілківській гімназії з ЗОШ І ст. відбулася районна спартакіада допризовної молоді серед збірних команд шкіл.

Урочисте відкриття змагань відбулося за участі голови райдержадміністрації Віктора Красьохи, заступника голови районної ради Сергія Головка, начальника кадрів Великоновосілківського ВП Волноваського ВП ГУНП у Донецькій області О.Цюцюри, заступника начальника управління – начальника відділу освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Т.Пархом та членів організаційного комітету.

У змаганнях взяли участь збірні команди семи шкіл району: Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст., Старомайорської ЗОШ І-ІІІ ст., Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст., Нескученської ЗОШ І-ІІІ ст., Великоновосілківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Новопетриківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст.

Програма Спартакіади складалася з 5 видів змагань: стрільба з пневматичної гвинтівки; біг на 100 м; біг на 3000 м; підтягування на перекладині; метання гранати Ф-1 на дальність.

Юні спортсмени вправно виконували всі завдання та якнайкраще показали свою спортивну підготовку.

За найбільшою кількістю набраних балів у командному заліку першість одержала збірна команда Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст. Почесне друге місце вибороли юнаки Новопетриківської ЗОШ І-ІІІ ст. Бронзовим призером Спартакіади стала збірна команда Старомайорської ЗОШ І-ІІІ ст.

Учасники команд були нагороджені грамотами від управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Також Сергій Головко нагородив переможців м’ячами (футбольний, волейбольний, баскетбольний), срібних призерів – наборами для бадмінтону та шахів, а команду, що посіла ІІІ місце – наборами для настільного тенісу та шашок.

У якості заохочувальних призів команди-переможці отримали солодкі призи від Великоновосілківського відділення поліції.

 
20.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах