Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську зустріли героїв чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорів

19 квітня на залізничному вокзалі станції «Краматорськ» відбулася урочиста зустріч переможця і призерів чемпіонату Європи 2016 року з пауерліфтингу серед юніорів, що днями проходив у Малазі (Іспанія).

Нагадаємо, усі шість спортсменів Донеччини, які брали участь у змаганнях, стали володарями нагород. Серед них відзначилися три представника Краматорська, вихованці ДЮСК «КПД»: Данило Ковальов виборов титул чемпіона Європи у ваговій категорії до 105 кг, бронзовими призерами стали Микола Арсенюк (у категорії до 120 кг) та Андрій Шевченко (у категорії понад 120 кг).

Пауерліфтерів у рідному місті зустрічали начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник Краматорського міського голови Наталія Чукова, заступник начальника відділу молоді та спорту Краматорської міської ради Ганна Височина, віце-президент федерації пауерліфтингу Донецької області Олександр Балабанов, тренери спортсменів Олексій та Альона Бичкови.

«Ми дуже раді вітати в Краматорську володарів золотої та двох бронзових нагород минулого чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорів. Особливу гордість у нас викликає той факт, що саме спортсмени Донецької області принесли збірній Україні перше місце в загальнокомандному заліку змагань. Бажаємо нашим пауерліфтерам якнайкраще підготуватися до юніорського чемпіонату світу, який наприкінці серпня – на початку вересня пройде в Польщі, і гідно представити там Донеччину і Україну», - сказав Володимир Мицик. Він вручив спортсменам торти та подарунки із символікою Донецької обласної державної адміністрації.

 

У свою чергу, федерація пауерліфтингу Донецької області, пауерліфтери та тренери висловлюють щиру вдячність управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації в обличчі його начальника Володимира Мицика за невід'ємний внесок у підготовку до чемпіонату Європи. Усі три володаря медалей з іспанського помосту проходили навчально-тренувальні збори на спеціалізованій базі з пауерліфтингу, що розташована в Юр’ївці Першотравневого району.

 
20.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах