Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янську подарували борцівський килим з Києва

Наприкінці 2015 року управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації звернулося до президента Асоціації спортивної боротьби України, олімпійського чемпіона Ельбруса Тедеєва з проханням щодо виділення для регіону борцівського килиму.

На сьогоднішній день завдяки зусиллям Асоціації за підтримки Міністерства молоді та спорту України запит Донеччини був вдоволений – килим привезли і встановили в Слов’янську. І вихованці міської ДЮСШ вже встигли випробувати його на тренуванні.

Слов’янськ давно потребував оновлення спортивного інвентарю – старий килим використовувався понад 20 років і вже не відповідав сучасним вимогам. При цьому спортсмени міста продовжують гідно представляти честь рідного краю та країни на змаганнях різного рівня. Зокрема, у 2015 року слов’янський борець Дмитро Несвятипаска посів на чемпіонаті Європи серед юніорів почесне 5 місце.

Новий килим використовуватиметься для проведення тренувань, навчально-тренувальних зборів збірної команди Донеччини та обласних змагань з вільної та жіночої боротьби. Вже найближчим часом він прийматиме чемпіонат Донецької області серед кадетів 1999-2000 років народження, який стартує 30 квітня. А в листопаді тут відбудеться традиційний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Торські ігри».

Управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, федерація вільної боротьби Донецької області та вся борцівська спільнота регіону висловлюють щиру вдячність Міністерству молоді та спорту України і Асоціації спортивної боротьби України за такий шикарний подарунок!

 
 
 
20.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах