Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донецької області здобули 4 медалі на чемпіонаті України до 17 років

З 12 по 16 квітня в місті Славутич проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років, а також XXV Всеукраїнський турнір пам’яті Героїв Чорнобиля.

За підсумками змагань дівчата Донецької області посіли 2 командне місце, юнаки – шосте.

У ваговій категорії до 48 кг звання чемпіонки України виборола представниця Білозерського Марина Александрова. Її результат у сумі склав 120 кг: у ривку – 55 кг, у поштовху – 65 кг.

Срібною призеркою у цій же категорії до 48 кг стала Маргарита Шабаєва (Краматорськ-Бахмут) з результатом 104 кг (42 кг + 62 кг).

Ще одне «срібло» серед юнаків у ваговій категорії до 69 кг здобув Арсен Погосов з Дружківки. У сумі він підняв 246 кг (у ривку – 114 кг, у поштовху – 132 кг).

У категорії понад 69 кг серед дівчат на третю сходинку п’єдесталу піднялася Діана Бєлік з Дружківки.

Зазначимо, що чотири важкоатлети Донецької області зупинилися за крок до нагород, посівши четверті місця: Олена Гончаренко (Вугледар, в/к до 44 кг), Анастасія Паніматченко (Дружківка, в/к до 53 кг), Кирило Шаповалов (Маріуполь, в/к до 69 кг), Андрій Каменєв (Краматорськ, в/к до 85 кг).

На п’ятих місцях за підсумками змагань опинилися Христина Бородіна (Вугледар, в/к до 69 кг) і Валентин Ярмоленко (Маріуполь, в/к до 77 кг).

 
19.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах