Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні футболісти Добропілля представили Донеччину і Україну в Нідерландах

Юні футболісти збірної великого Добропілля, вихованці тренера Володимира Грибаускас частенько заявляли про себе на змаганнях міжнародного рівня.

Починаючи з 2011 року, вони постійно беруть участь у всесвітньо відомому турнірі «Помаранчевий Кубок», який традиційно проводиться в Нідерландах. Саме тут, у місті Оммен, наші земляки щороку нагадують місцевим жителям і вболівальникам, що і в українському Добропіллі виховуються справжні футболісти, майстерність і вміння яких гідно нагород і визнання.

Участь у змаганнях поточного року стала для спортсменів особливою. Напередодні поїздки всі наші команди-учасниці Міжнародного голландського турніру отримали кілька комплектів нової форми з логотипами Добропілля, яка була придбана за кошти місцевого бюджету.

І нехай уболівальників українських команд на футбольних полях Нідерландів було недостатньо, добропільські хлопчаки продемонстрували гідну гру: серед 18 колективів у кожній віковій групі дві наші команди посіли четверті місця.

Таким чином, посилені тренування і наполегливість дали свої результати, піднявши добропільських спортсменів до нових висот.

 
19.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах