Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондисти Донеччини здобули два «золота» на чемпіонаті України серед молоді

15-16 квітня в Харкові проходив чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед молоді.

Донецьку область на змаганнях успішно представили два спортсмени з Дружківки – Андрій Гарбар та Володимир Червоницький. У їх активі – дві золоті медалі, що принесли їм путівки на чемпіонат Європи серед молоді, який пройде в російському місті Грозний 22-27 липня цього року.

Андрій Гарбар став чемпіоном України у ваговій категорії до 87 кг. У вирішальний зустрічі він виявився сильнішим за киянина Владислава Бондаря.

Свій виступ Андрій прокоментував для сайту Федерації тхеквондо (ВТФ) України:

- Для мене це був перший чемпіонат України по молоді. І я дуже задоволений як він пройшов. Перш за все у фіналі мені вдалося взяти реванш у суперника, якому програв у минулому році на юніорському чемпіонаті. На чемпіонаті Європи буду також прагнути до перемоги. Докладу до цього максимум зусиль.

Володимир Червоницький здобув «золото» у категорії понад 87 кг, де у фіналі здолав опір представника Івано-Франківської області Михайла Бартківа.

- Чемпіонат видався не дуже легко. Так вийшло, що я на місяць випав із тренувального процесу. На підготовку було буквально два дні, і відразу чемпіонат. Суперник у фіналі був незручним, тому що він працював у лівосторонній стійці. На останніх секундах мені вдалося змусити його порушити правила, за що він отримав «кенго», а я вирвав перемогу. В принципі, тим як пройшли поєдинки задоволений, хоча розраховував, що мої показники будуть кращими. На тренуваннях набагато краще виходило. Буду продовжувати тренуватися, і готуватися до Європи. По молоді це буде вже мій третій чемпіонат Європи, і розраховую на цей раз потрапити до числа призерів, - зазначив Володимир у коментарі для сайту Федерації тхеквондо (ВТФ) України.

Усього в чемпіонаті брали участь понад 150 найсильніших тхеквондистів України 1996-2000 років народження з 15 областей та міста Київ.

 
19.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах