Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті провели обласний навчальний семінар «Дитяча легка атлетика IAAF»

15 квітня в Бахмуті відбувся обласний навчальний семінар для викладачів фізичного виховання та тренерів за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF».

У цьому заході взяли участь 30 тренерів та викладачів з різних міст та районів Донецької області. Семінар проводила старший тренер області з легкої атлетики Тетяна Серорез.

В теоретичній частині були розглянуті питання вагомості дитячої легкої атлетики; пропагування занять спортом та, зокрема, легкою атлетикою тренерами та викладачами, незважаючи на високий нині рівень розвитку дітей. Також учасники семінару переглянули відеоролик про проведення змагань за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF» з використанням спеціального обладнання.

Практична частина семінару почалася з розминки учасників. Потім, розташувавши обладнання в легкоатлетичному манежі, усі по черзі спробували провести змагання. У ролі команд-спортсменів виступали самі учасники семінару, які повністю випробували обладнання і позмагалися між собою.

Застосувати отримані навички тренери спробують вже 24 квітня в Дружківці на перших змаганнях з «Дитячої легкої атлетики IAAF».

 

 
18.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах