Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Краматорські шахістки – призери чемпіонату України серед дівчат до 14 років

З 5 по 17 квітня у Вінниці проходив чемпіонат України з класичних, швидких шахів та бліцу серед юнаків і дівчат до 14 років.

У класичних шахах Донецьку область представляли краматорчани Каміла Грищенко, Софія Козаченко і Максим Фомін. За підсумками змагань, які проводилися за коловою системою при 12-ти учасниках, набравши 7,5 очок з 11-ти можливих, третє місце посіла Каміла Грищенко. Софія Козаченко з 6,5 очками в підсумковій таблиці розташувалася на четвертому місці. У турнірі юнаків Максим Фомін фінішував шостим, у його активі 5 очок в 11-ти партіях.

У швидких шахах і бліці взяли участь ще два спортсмени з Краматорська Михайло Івахін і Марія Козаченко, а самі змагання проводилися за швейцарською системою в 9 турів.

У чемпіонаті України зі швидких шахів на старт вийшли 48 юнаків та 25 дівчат, а кращий результат серед краматорчан знову показала Каміла Грищенко, яка набрала 7 очок і стала другою. Софія Козаченко посіла четверте місце, Марія Козаченко – 8 місце, Михайло Івахін – 7 місце, Максим Фомін – 8 місце.

Турнір з бліцу, де кожному учаснику на роздум відводилося лише 3 хвилини плюс 2 секунди на хід, зібрав 33 юнаки та 20 дівчат. Тут кращий результат серед представників Краматорська показала Софія Козаченко, яка набрала 6,5 очок і посіла підсумкове третє місце. Каміла Грищенко завершила виступ четвертою. Максим Фомін посів 12 місце, Марія Козаченко – 14 місце та Михайло Івахін – 19 місце.

 

 
18.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах