Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери-юніори Донеччини здобули три нагороди в останній день чемпіонату Європи

17 квітня в Малазі (Іспанія) завершився чемпіонат Європи серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок.

Донецьку область у складі збірної команди України на змаганнях представляло 6 спортсменів. Серед них у останній день чемпіонату на поміст виходили 3 представника юніорської категорії з Краматорська.

Данило Ковальов у ваговій категорії до 105 кг виборов титул чемпіона Європи. Вихованець тренерів Олексія Бичкова, Володимира Саєнка та Івана Збандута в сумі триборства показав результат 910 кг (у присіданні – 360 кг, у жимі лежачи – 245 кг, у становій тязі – 305 кг).

Бронзовими призерами стали дебютанти чемпіонату Європи серед юніорів, вихованці бригади тренерів Олексія та Альони Бичкових – Микола Арсенюк та Андрій Шевченко.

Арсенюк у ваговій категорії до 120 кг показав результат 905 кг (у присіданні – 362,5 кг, у жимі лежачи – 242,5 кг, у становій тязі – 300 кг), а Шевченко у категорії понад 120 кг у сумі триборства подолав 900 кг (у присіданні – 365 кг, у жимі лежачи – 260 кг, у становій тязі – 275 кг).

 
 

Виступи спортсменів Донеччини дозволили юніорській збірній України посісти перше місце в загальнокомандному заліку змагань.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик вітає спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на чемпіонаті Європи та бажає здобуття найвищих нагород світової першості, що пройде в Польщі у серпні.

 
18.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах