Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Місячник облаштування спортивних майданчиків на Донеччині набирає обертів

Протягом квітня на території Донецької області проводиться щорічний огляд-конкурс Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

З 1 по 10 квітня перший огляд та ремонт спортивних майданчиків було проведено в 13-ти містах: Бахмуті, Костянтинівці, Добропіллі, Димитрові, Селидовому, Красноармійську, Лимані, Краматорську, Вугледарі, Торецьку, Слов’янську, Маріуполі, Новогродівці, а також 11-ти районах: Добропільському, Ясинуватському, Олександрівському, Великоновосілківському, Мар’їнському, Красноармійському, Бахмутському, Слов’янському, Костянтинівському, Володарському та Волноваському районах.

Загалом було відремонтовано 386 споруд та майданчиків, з них: 238 майданчиків, які знаходяться на балансі учбових закладів, 108 спортивних споруд за місцем проживання (без об’єктів навчальних закладів) та 40 спортивних споруд в місцях масового відпочинку населення.

У Бахмуті на території ЗШ № 1 ведеться будівництво спортивного майданчика для тенісу. Найближчим часом заплановано виконати роботи із залученням спонсорських коштів для встановлення освітлення, огорожі та покриття майданчика.

За період з 11 по 17 квітня є дані щодо робіт у рамках місячника, проведених у Бахмуті, Вугледарі, Краматорську, Красноармійську, Лимані, Новогродівці, Селидовому, Слов’янську, Торецьку, Ясинуватському, Костянтинівському, Волноваському та Слов’янському районах.

Так, протягом минулого тижня було відремонтовано 217 споруд та майданчиків, з них: 132 майданчика, які знаходяться на балансі учбових закладів, 61 спортивна споруда за місцем проживання (без об’єктів навчальних закладів) та 24 спортивні споруди в місцях масового відпочинку населення.

Станом на 18 квітня загальна кількість відремонтованих споруд та майданчиків становить 603 об’єкта. З них – 370 майданчиків, які знаходяться на балансі учбових закладів, 169 спортивні споруд за місцем проживання (без об’єктів навчальних закладів) та 64 спортивні споруди в місцях масового відпочинку населення.

На жаль, поки що до місячника не долучились у Дружківці та Авдіївці.

 
18.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах