Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери-юніори Донеччини здобули «золото» і «бронзу» в третій день чемпіонату Європи

14-17 квітня в Малазі (Іспанія) проходить чемпіонат Європи серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок.

Донецьку область у складі збірної команди України на змаганнях представляє 6 спортсменів.

У третій змагальний день на поміст виходили два наших пауерліфтери, вихованці Заслуженого тренера України Івана Збандута – Владислав Чорний (Першотравневий район) та Олександр Рубець (Маріуполь).

Владислав Чорний у ваговій категорії до 74 кг став бронзовим призером чемпіонату Європи з результатом у сумі триборства 665 кг (присідання – 270 кг, жим лежачи – 145 кг, станова тяга – 250 кг).

Олександр Рубець завоював звання чемпіона Європи у ваговій категорії до 93 кг. Його результат – 917,5 кг (присідання – 360 кг, жим лежачи – 247,5 кг, станова тяга – 310 кг).

 

Таким чином, у активі Донецької області вже є нагороди різного ґатунку з Малаги. Нагадаємо, у перший день срібною призеркою серед дівчат стала Руслана Краснова.

Додамо, що 17 квітня о 13:00 за українським часом розпочнуться заключні виступи на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу серед юніорів. Донецьку область і Краматорськ представлятимуть Данило Ковальов (вагова категорія до 105 кг), Микола Арсенюк (вагова категорія до 120 кг) та Андрій Шевченко (вагова категорія +120 кг). Пряму трансляцію змагань можна подивитися за посиланням: http://goodlift.info/live.php.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає Владислава, Олександра та їх тренера з досягненнями на чемпіонаті Європи і бажає нових перемог на подальших міжнародних змаганнях!

 
17.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах