Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську тривають заходи з облаштування спортивних майданчиків

З 9 по 15 квітня в Слов’янську відбулася низка заходів у рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

У сквері «Мрії», що знаходиться між вулицями Добровольского та Центральною, силами мешканців міста, волонтерів та членів міських громадських організацій було побудовано спортивний майданчик з тренажерним обладнанням.

Тепер у мешканців міста з’явилося ще одне місце активного відпочинку, де вони зможуть проводити свій вільний час всією родиною, адже поруч зі спортмайданчиком раніше було встановлено дитячий майданчик.

Продовжили благоустрій прилеглих територій та безпосередньо спортивних майданчиків і навчальні заклади міста. Більшість колективів весело і залюбки брали участь у прибиранні.

Не менш активно та старанно працівники та вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Міська КДЮСШ» приводили до ладу стадіон «Локомотив». На футбольному полі була скошена трава і зроблена нова розмітка, а прилеглу територію вичистили від сміття та осіннього листя.

Загалом, протягом тижня мешканці, волонтери, представники громадських організацій, учнівська та студентська молодь плідно попрацювали в благоустрої спортивних майданчиків.

 
 
 
16.04.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах